Kävelykierros: Hehkuva Hatanpää

Väriloistoa ja ruusujen tuoksua HatanpäälläHatanpää Mansion, Finlande
Disponible en finnois
1 heure 30 minutes
20 places par expérience
juillet - août
Prix normal: 10 €
Enfants: 5 €


Au programme

Tutustumme Hatanpään kartanoalueen historiaan, vehreään arboretumiin ja kuuluisaan ruusutarhaan, jossa parin sadan ruusulajin väriloisto on kauneimmillaan.

Lähtö Hatanpään kartanolta (Hatanpään puistokuja 1), päätös puistokahvilalle.

Pääsymaksu: 10€/aikuiset, 5€/lapset (7-15 v), alle 7-vuotiaat maksutta. Liput ostetaan ennakkoon Doerz.com-lippukaupasta tai kierroksen lähtöpaikalta oppaalta käteisellä (tasaraha).

Qui est Tampereen Matkailuoppaat ry - le/la Doer

Vuonna 1948 perustetun Tampereen Matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:n asiantuntevat ja auktorisoidut eli viralliset kaupunkioppaat palvelevat vuosien vankalla kokemuksella ja kertovat kiinnostavimmat tarinat nähtävyyksistä, historiallisista kohteista, teollisuudesta, merkkihenkilöistä, nykyosaamisesta ja kulttuurista.

Järjestämme tilauksesta erilaisia teemallisia kävelykierroksia ja kiertoajeluita Tampereella ja Kangasalla ja räätälöimme tarpeen mukaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopivan kierroksen. Opastetut kierrokset sopivat loistavasti esimerkiksi kokousten ja kongressien, kulttuuri-matkojen, virkistyspäivien, sukutapaamisten, luokkakokousten, syntymäpäiväjuhlien tai sidosryhmävierailuiden oheisohjelmaksi.

Teemme kiertoajeluita ja kävelykierroksia tilauksesta näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani, kiina ja tampereen kiäli.

Lue lisää ja varaa opastus: www.tampereenoppaat.fi

Les avis

Tarja

Tarja

Kiinnostava kierros ja asiantunteva opas. Suosittelen.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi Tarja, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Eveliina

Eveliina

Ammattitaitoinen opas! Oppaan puhetyyli oli miellyttävä ja harkitseva. Opas huomioi ammattitaitoisesti kuuman päivän vaatimukset ja ryhmän erityispiirteet. Opas oli niin ammattilainen, että ryhmässä oli turvallista ja miellyttävää olla ja opas oli arvokkaan rento. Hyvä kokemus, tulemme toistekin!
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Lämpimät kiitokset kivasta palautteesta, välitän sen oppaalle! Mukavaa kesää sinulle ja toivottavasti tavataan muillakin opastuksillamme 😊👍
Katariina

Katariina

Satu

Satu

Anu-Kaisa

Anu-Kaisa


Visit Tampere takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local