Joulun tunnelmaa Lontoossa * virtuaalimatka * live

Virtuaalimatka Lontooseen | Live-opastettu suomeksiDisponible en finnois
1 heure 30 minutes
20 places par expérience
décembre


Au programme

Lähde kanssamme virtuaalimatkalle, oppaamme Minna kuljettaa sinut läpi joulutunnelmaisen Lontoon.

Kierroksella nähdään Regent Street -kadun kuuluisat enkelit ja Mayfairin elegantit ostoskujat. Piipahdamme myös ihailemaan itse kuningattaren suosiman Fortnum & Mason tavaratalon kauniita jouluasetelmia (sisälle pääsy riippuu koronarajoituksista).

Oppaamme kertoo tarinoita englannin jouluperinteistä mm. miten "Cheers" (kippis) sai alkunsa joulutoivotuksena.

Hyppäämme Lontoon mustan taksin kyytiin ja hurautamme ihailemaan kuuluisan Harrods-tavaratalon jouluikkunoita.

Jatkamme kävellen Belgravian elegantille alueelle, missä niin kodit kuin myös kadut ja kaupat ovat kauniisti valaistu. Lontoo rakastaa jouluvaloja ja niihin panostetaan tänä vuonna vielä ehkä entistä enemmän.

Tervetuloa mukaan kokemaan jouluinen Lontoo kansamme!

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Ce dont vous aurez besoin

Tarvitset osallistumista varten sähköpostin sekä Zoom-sovelluksen.
Ohjeet ja liittymislinkki lähetetään 1 vrk ennen lähtöä.

Les avis

José-Carlos

José-Carlos

This was a nice experience visiting Dubai without taking the plane. In the beginning, the tour was similar to the most on-site city tours but just virtual. Nevertheless, at some point, it started becoming more interesting when we started listening to stories from the place and how it is like to live in Dubai. I also like the combination of live and pre-recorded videos. It worked well. The quality of the live video could be better. But all in all a very interesting experience.
Petra

Petra

Oli kiva piipahtaa Dubain auringon alla Suomen räntäsateesta. Opas oli ammattitaitoinen, näimme paljon ja saimme paljon tietoa paikasta ja elämäntavasta. Osa matkasta tuli videona, mutta se oli ihan ok ratkaisu. Olisi kiva, jos interaktiivisuutta voitaisiin jotenkin lisätä matkan aikana. Muuten elämys oli kiva ja nyt tuntuu ihan siltä, että olisi oikeasti käynytkin Dubaissa :)
Vera

Vera

The guide was really good and had interesting stories and facts to tell. The quality of the video could have been better.