Opastettu Kävelykierros - Kaikuja antiikin Roomasta

Kaikuja antiikin RoomastaKouvola, Finlande
Disponible en finnois
1 heure 30 minutes
30 places par expérience
mai - septembre


Au programme

Lähtö opastetulle kävelykierrokselle on Kuusankoskitalon edestä.

Miten jo kadonneen maailman jokapäiväinen elämä näkyy ympärillämme tänään? Mitä sellaista teemme, mitä esineitä käytämme ja mitä näemme ympärillämme joka päivä, mitä myös roomalaiset tekivät, käyttivät ja näkivät?
Tutustumme ihmisten arkielämään, tapoihin ja ajatusmaailmaan, jotka olivat samalla kertaa sekä hämmästyttävän moderneja että kiehtovan outoja. Aiheina mm. kaupunkielämä, asuminen, palvelut, ruoka ja muoti.Toteutuu yhdelläkin osallistujalla

Voit tilata kierroksen myös haluamallesi päivälle
hinta ryhmälle 100.00 ( ryhmä 1-30 henkilöä)
lisätietoja kouvolanmatkailuoppaat@gmail.com

Tervetuloa kävelykierrokselle

Qui est Kouvolan Matkailuoppaat - le/la Doer

Kouvolan Matkailuoppaat ry

Les avis

Mirja

Mirja

Selvä ja mielenkiintoinen tapahtuma.👍
Päivi

Päivi

Hyvä opastus❤
Kerrottiinko Mankalan koskista ja Mankalan voimalaitoksen rakentamisesta. Miten voimalaitosta huolletaan?
Miksi järjestetään vain yksi opastettu kierros vuodessa? Kerrotaanko paikallisissa kouluissa kyseisen vesivoimalaitoksen merkityksestä ja vaikutuksesta? Paikallisille päättäjille: Onko Mankalan voimalaitos nykyaikaa ja pitäisikö kosket ennallistaa? Onko laitoksesta saatava hyöty muutakin kuin verotuloja? Suomifilmeissä Mankalan kosket ovat unohtumattomat❤
Marjo

Marjo

Oli oikein mukava ja mielenkiintoinen kierros. Opas osasi asiansa. Pitempäänkin olisi tarinoita jaksanut kuunnella. Siksi toivonkin kierrokselle jatko-osaa. Vielä jäi monta nimituttua hautaa ja heidän tarinansa kertomatta.
Ann

Ann

Kiitos❣️kierros oli mielenkiintoinen ja innostaa osallistumaan teidän muihinkin kierroksiin. Kiitos Miralle, pidin opstuksestasi.

Kouvolan Matkailuoppaat takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local