Katsaus kaupungin historiaan ja tähän päivään

Opastettu kiertokävely, tai kiertoajelu linja-autollaKristinestad, Finlande
Disponible en finnois et suédois
1 heure 30 minutes
60 places par expérience


Au programme

Kaupungin historiallinen puutalokeskusta on edelleen ainutlaatuinen paikka, jossa yli sata vanhat talot pidetään hyvässä kunnossa. Kaupunki on Suomen parhaiten säilyneitä puutalokaupunkeja. Kaupunki on säästynyt tulipaloilta ja rakennukset ovat peräisin eri aikakausilta, vanhimmat 1700-luvulta, mutta valtaosa on rakennettu 1800-luvulla.
Kaupunkikierroksella tutustumme Kistiinankaupungin keskustaan. Näemme komeita, edellisiltä vuosisadoilta peräisin olevia kauppiaantaloja ja asuinrakennuksia, Kissanpiiskaajankujan, joka on Suomen kapeimpia katuja, Ulrika Eleonoran kirkon, joka on kaupungin vanhimpia rakennuksia ja Suomen parhaiten säilyneitä 1700-luvun kirkkoja sekä arkkitehti E.B.Lohrmanin suunnitteleman, vuonna 1856 valmistuneen Raatihuoneen ja päätämme kierroksen Kauppatorille kaupungin keskustaan.

Saame käsityksen kaupungin historiasta tähän päivään, merenkulun kukoistuskaudesta nykypäivään elinkeinorakenteeseen, joka perustuu peruselinkeinoihin, teollisuuteen ja palveluihin. Hoivapalvelut ja hyvinvointi muodostavat voimakkaasti kasvavan elinkeinon, joka luo hyvän elämän edellytykset Kristiinankaupungissa.

Linja-auto ei kuulu hintaan
Isommat ryhmät voivat sopia opastuksen pakettihintaan

Ce dont vous aurez besoin

Mukavat kengät ja pukeutuminen sään mukaan

Kristiinankaupungin elinkeinokeskus takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local