Synkkien tarinoiden Lontoo * virtuaalimatka * live

Tarinoita Lontoon synkemmästä historiasta.Disponible en finnois
1 heure 30 minutes
10 places par expérience
décembre


Au programme

Synkkien tarinoiden Lontoo | Virtuaalimatka | Opastettu suomeksi

Lontoo, tuo yksi maailman vilkkaimmista metropoleista kätkee sisälleen myös synkemmän historian. Tällä kierroksella teemme aikamatkan 1700-luvun Covent Gardeniin ja tutustumme Lontoon värikkäämpään ja verisempään historiaan.
Kierros on K15.

Oppaamme Minna odottaa sinua jo Lontoossa, tule kokemaan ja näkemään kaupunki täysin uusin silmin.

Covent Garden kätkee sisälleen värikkään ja verisen historian.
Vuonna 1630 arkkitehti Indigo Jones toteutti alueella kunnianhimoisen kaupunkisuunnitelman ja rakennutti kuuluisan Covent Garden Piazzan. Vuosisata myöhemmin siellä asuivat vieri vieressä niin yläluokan aristokraatit upeissa asunnoissaan kuin myös kaupungin köyhimmät pahimmissa slummeissaan.

Kierroksella tulet tapaamaan 1700-luvun uskomattomia persoonia ja kuulemaan tarinoita kylmäverisistä murhista, pubeista, tavernoista, jalkapuista, bordelleista ja kuninkaallisista rakkaussuhdesotkuista.

Kapeita kujia, kaasulamppuja ja tunnelmaa, jo 1700-luvulla alue oli Lontoon teatterielämän keskus ja vieläkin täältä löytyy teatteri, jossa kummitukset vähän väliä vierailevat.

Kierroksella näet myös missä kuuluisaa TV-sarjaa Downton Abbey -sarjaa on kuvattu sekä kävelemme Harry Potter elokuvista tutuksi tullutta Viistokujaa pitkin. Vierailet myös yhdessä kaupungin vanhimmista pubeista, jos koronasäännöt antava myöden.

Tervetuloa kanssamme Lontooseen!

Ce dont vous aurez besoin

Kierros toteutetaan Zoom-Sovelluksella.
Lähetämme ohjeet ja liittymislinkin sähköpostitse 1 vrk ennen matkan alkua.

Les avis

Marianne

Marianne