Etätyöloma De Gamlas Hemissä (1 yö)

Etätöitä ja latautumista hurmaavissa puitteissa!Disponible en finnois et anglais
24 heures
1000 places par expérience


Au programme

Sytytä luovuutesi, lataudu ja nauti rauhallisista etätyöpuitteista Oulun kauneimmassa, historiallisessa boutique-hotellissa

Huom! Elämyksen hinta 129€ sisältää koko paketin yhdelle (1 hlöä / 1 yö).

Sis. rauhallinen huone työpöydällä ja Wi-Fi -yhteydellä, rajattomasti kahvia ja teetä, herkut kello viiden teellä, aamiainen, lounas, Liikuntakeskus Hukan palvelut ja saunatilat käytössäsi // YHDELLE, 1 yö

Etätöitä oman hotellihuoneen rauhassa, kaupungin parhaat liikuntamahdollisuudet vieressäsi ja ruokailu- ja kahvi/-teehetket valmiiksi suunniteltuna puolestasi, jotta Sinä voit keskittyä oleelliseen! Tämä on täydellinen unelmien etätyöpaketti Sinulle, joka kaipaat uutta virtaa ja omaa rauhaa työskentelyyn.

Huoneestasi löytyy työpöytä ja hyvä Wi-Fi -yhteys, ja kaikki yleiset tilat ovat myös käytössäsi työntekoon, jos kaipaat vaihtelua kesken päivän. Koko oleskelusi ajan saat hakea kahvia ja teetä ravintolamme puolelta niin paljon kuin sielu sietää, ja me pidämme energiatasoistasi huolta tarjoamalla rakkaudella valmistetun aamiaisen, lounaan ja kello viiden teen sopivasti rytmittäen päivääsi.

Kesken työpäivän tai kenties sen päätteeksi voit palautua liikkumalla ja saunomalla Liikuntakeskus Hukassa, jonka palvelut ovat vapaasti käytössäsi!

Hinnat: 

Etätyölomapaketti yhdelle (sis. majoitus arkena, kello viiden tee, aamiainen, lounas, rajattomasti kahvia ja teetä, Liikuntakeskus Hukan palvelut)

1hh/Standard-huoneessa/1 yö ja työpäivä (klo 16-16) 129€
-check-in klo 16 tulopäivänä ja check-out klo 16 lähtöpäivänä
-sis. lounaan ja riittävästi kahvia
https://fi.doerz.com/oulu/etatyoloma

1hh/Standard-huoneessa/2 yötä ja 2 työpäivää (klo 16-16) 199€
-check-in klo 16 tulopäivänä ja check-out klo 16 lähtöpäivänä
-sis. lounaat ja riittävästi kahvia
https://fi.doerz.com/oulu/etatyoloma2

HANKI ELÄMYSPAKETTI NYT, VOIT KÄYTTÄÄ SEN JOUSTAVASTI 1.5.2021 MENNESSÄ HALUAMANASI PÄIVÄMÄÄRÄNÄ!

Psst. Katso myös nämä:
- Oulu Staycation Nautiskelijoille https://www.doerz.com/oulu/oulustaycation
- Oulu Staycation Seikkailijoille https://www.doerz.com/oulu/oulustaycation-seikkailijoille

Qui est De Gamlas Hem - le/la Doer

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant is fully renovated, 17 room boutique hotel in a heritage protected building near the centre of Oulu. The ideology behind our charming and atmospheric restaurant is based on our very own vision that combines modern cuisine with De Gamlas Hem’s traditions. We favour seasonal produce as well as the best local products.

Les avis

Martta
Oli aivan ihana staycation / lähiloma täällä! Illallinen oli huippu, Chocosomnian suklaat ja kuohari kuului hintaan, ja hotellin tunnelma oli ihan ainutlaatuinen. Kävin myös Hukassa pelaamassa squashia ja kävelyllä viereisessä Hollihaassa (taidekontti+pienvenesatama <3). Suosittelen lämmöllä! Näki oman kotikaupungin ihan uusin silmin.
Tuomas

Tuomas

Palvelu ja ruoka olivat hyvän ravintolaelämyksen arvoista. Respa, tarjoilijat ja erityisesti keittiö tekivät työnsä tosi hyvin, jatkakaa samaan malliin.👌😊👍
Anu

Anu

Kiitos kesälounaasta. De Gamlas Hem hoiti asiat hyvin, vaikka lounastajat hieman sähläsivät varauksissa. Ruoka oli hyvää.
Pekka

Pekka

Ylellinen tunnelma syödä lounasta kohtuuhintaan! Loistava elämystapahtuma!