Opastettu kävelykierros Lumon hengessä

Opastettu kävelykierros Lumo-valotaidefestivaalin hengessäOulu, Finlande
Disponible en finnois
2 heures
25 places par expérience
novembre


Au programme

Entivanahaseen aikaan merikapteenit skoolasivat totitorneissaan ja neidot tanssivat sottiisia salongeissaan. Teatteritirehtööristä tuli trahtööri, joka nai Suomenmaan ensimmäisen suomenkielisen näyttelijättären. Susiteetti kestitsi niin herrat kuin narrit. Lohi ui vastavirtaan - paltamot myötävirtaan. Se, joka teki läjiä kujille ja kartanoille joutui korttikaariin... ja aina vaan kaupungin korkein virkamies piti vahtia kirkontornissa ja Franzén mollotti plaanallaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hauskoja tarinoita kertovalle kierroksellemme. Normaaliin kävelykierrokseen olemme lisänneet vierailut kiinnostavimmille Lumo-valotaidefestivaalin kohteille. Anna opastuksen ja valotaiteen viedä sinut kiehtovalle matkalle upeaan kaupunkiimme!

Qui est Go Arctic Events - le/la Doer

Go Arctic Events on oululainen, kahden yrittäjänaisen luotsaama, matkailun ja yritystapahtumien monitoimitalo. Ilomme on kotikaupunkimme kulttuuri ja sen upeat elämykset!

Ce dont vous aurez besoin

Ei erityisvaatimuksia. Ohjelma sopii kaikille. Suosittelemme käyttämään hyviä kenkiä ja säähän sopivaa vaatetusta. Ohjelma on kokonaisuudessaan ulkona ja siinä on helppo ylläpitää turvavälejä muihin ihmisiin.

Les avis

Sanna

Sanna

Tykkäsin kovasti! Mielenkiintoisia tarinoita, historian siipien havinaa sopivasti huumorilla höystettynä - kierroksen vetäjällä/oppaalla oli selkeä ulosanti ja persoonallinen tyyli, joten hänelle iso kiitos. Tarinointi ei hyytynyt vaikka lunta ja räntää tuiskusi vaakasuorassa!
Hanna-Mari

Hanna-Mari

Haastavasta säästä huolimatta kierros oli oikein mukava ja mielenkiintoinen.
Miia

Miia

Huikean jännä elämys! Suosittelen kokeilemaan👍🏻
Henna

Henna

Mielestäni kokemus sinänsä oli huikea, hauska ja välillä jopa sopivasti pelottava.
Olisin kuitenkin kaivannut muistoksi kokemuksestani valokuvan.
Kehitysideana: dronen lennättäjä voisi ottaa kuvia osallistujista. Kuva voisi maksaa vaikkapa 10e/hlö. Kuva lähetettäisiin asiakkaalle s.postilla.
Kypärät olisi numeroitu ja siitä tunnistaisi laskijan. Laskijan kypärä numero kerättäisiin nimienkeräyksen yhteydessä.

Kiitos kokemuksesta ja hyvästä ohjauksesta.
Maria

Maria

Todella antoisa kävelykierros Hupisaarilla. Hyvä ja asiantunteva opas.

VisitOulu takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local