Oulu Staycation Seikkailijoille+ (Suite)

Inspiroiva viikonloppuseikkailu Oulussa!Disponible en finnois et anglais
24 heures
1000 places par expérience


Au programme

Nauti liikunnan ilosta ja heittäydy pieneen lähilomaseikkailuun tukikohtanasi Oulun kaunein, tuhansien tarinoiden boutique-hotelli

Huom! Elämyksen hinta 189€ sisältää koko paketin kahdelle (2hlöä).

Sis. Herkullinen ja lämpöisä seikkailijan retkikori, Liikuntakeskus Hukan palvelut ja saunatilat käytössäsi, virkistävä kello viiden tee, -20% ale-kuponki illalliselle De Gamlas Hemin ravintolassa, majoitus ja aamiainen // KAHDELLE

Astu sisään seikkailuun, tuhansien tarinoiden aitoon oululaiseen boutique-hotelliin hurmaavan puukartanomme suojaan! Huoneessasi Sinua odottaa herkullinen ja lämpöisä seikkailijan retkikori, jonka voit napata mukaan ja lähteä seikkailulle lähiretkikohteisiin! Tunnelmallisia retki- ja tulistelupaikkoja löytyy ihan läheltämme ja vähän kauempaa.

Meitä lähimmälle kaupunkiretkeilijän nuotiopaikalle on 10 minuutin kävelymatka Hollihaan puistoon, josta löydät myös pienvenesataman, taidekontin vaihtuvine näyttelyineen ja yhteistaideteoksen, johon voit jättää kädenjälkesi.

Reippaillen ulkoilmaan retkelle – tai Oulun parhaaseen liikuntakeskukseen liikkumaan – sieltä saunan kautta nauttimaan keittiömme loihtimista herkuista ja hotellin tarinallisesta tunnelmasta. Täydellinen viikonloppuloma kaikille seikkailumielisille! 

Voit myös nauttia liikkumisen ilosta sisätiloissa: Parin korttelin päässä sijaitsee Oulun monipuolisin liikuntakeskus Hukka, jonka liikuntapalvelut ja saunat ovat koko oleskelun ajan vapaasti käytössäsi. Varaa vaikka tunnin tennisvuoro – tai kokeile joogaa, spinningiä tai pickleballia – ja nauti päälle löylyjen lämmöstä!

Seikkailusi täydentää keittiömme rakkaudella valmistamat herkut niin kello viiden teellä kuin illallisella sekä historiallisen kartanomme mielikuvitusta kutkuttelevat tarinat, joihin voit tutustua kartanoa kierrellen. 

Hinnat: 

"Oulu Staycation Seikkailijoille” -paketti kahdelle (sis. huone aamiaisella, kello viiden tee, seikkailijan retkikori, Liikuntakeskus Hukan palvelut, -20% kuponki illalliselle)

2hh/Standard-huoneessa 159€
https://fi.doerz.com/oulu/oulustaycation-seikkailijoille

2hh/De Gamlas Suite-huoneessa 189€
https://fi.doerz.com/oulu/oulustaycation-seikkailija-suite

HANKI ELÄMYSPAKETTI NYT, VOIT KÄYTTÄÄ SEN JOUSTAVASTI 1.5.2021 MENNESSÄ HALUAMANASI PÄIVÄMÄÄRÄNÄ!

Psst. Katso myös nämä:
- Oulu Staycation Nautiskelijoille https://www.doerz.com/oulu/oulustaycation
- Etätyöloma De Gamlas Hemissä https://www.doerz.com/oulu/etatyoloma

Qui est De Gamlas Hem - le/la Doer

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant is fully renovated, 17 room boutique hotel in a heritage protected building near the centre of Oulu. The ideology behind our charming and atmospheric restaurant is based on our very own vision that combines modern cuisine with De Gamlas Hem’s traditions. We favour seasonal produce as well as the best local products.

Les avis

Martta
Oli aivan ihana staycation / lähiloma täällä! Illallinen oli huippu, Chocosomnian suklaat ja kuohari kuului hintaan, ja hotellin tunnelma oli ihan ainutlaatuinen. Kävin myös Hukassa pelaamassa squashia ja kävelyllä viereisessä Hollihaassa (taidekontti+pienvenesatama <3). Suosittelen lämmöllä! Näki oman kotikaupungin ihan uusin silmin.
Tuomas

Tuomas

Palvelu ja ruoka olivat hyvän ravintolaelämyksen arvoista. Respa, tarjoilijat ja erityisesti keittiö tekivät työnsä tosi hyvin, jatkakaa samaan malliin.👌😊👍
Anu

Anu

Kiitos kesälounaasta. De Gamlas Hem hoiti asiat hyvin, vaikka lounastajat hieman sähläsivät varauksissa. Ruoka oli hyvää.
Pekka

Pekka

Ylellinen tunnelma syödä lounasta kohtuuhintaan! Loistava elämystapahtuma!