Koomikko Peter Sapiano puutarhakeikalle

Yksityinen stand up-keikka!Oulu, Finlande
Disponible en finnois et anglais
30 minutes
50 places par expérience
juin - août


Au programme

Peter Sapiano ei ole vain kanadalais-maltalais-suomalainen Marion ja Luigin kadonnut velipuoli, vaan ennen kaikkea hersyvän hauska mies, joka havainnoi elämäänsä ja suomalaista yhteiskuntaa hellästi mutta lujasti.
Tilaa Peter juhlaanne Oulun seudulla (max 200 km Oulusta). Keikan kesto 25-30 min.
Hinta alkaen 600 €/keikka.
Tämä tarjoushinta vain yksityishenkilöille, ei yrityksille eikä jälleenmyyjille.
Keikat myy Ohjelmatoimisto Go Arctic Live: info@goarctic.fi
Kysy meiltä lisää!

#ilo
#oulu

Qui est Go Arctic Events - le/la Doer

We are a company for tourism and corporate events in Oulu, led by two women entrepreneurs. We are focused on producing corporate and public events and managing the travel arrangements of international tourist groups. An important part of our company is the program agency Go Arctic Live, which broadcasts performers at parties and events all over Finland. Our main business area is the Oulu region.
Koiteli, located north of Oulu, is a place dear to us - we have a sauna and experience accommodation at Koiteli Koskikippari. Koiteli Tunnelmatupa serves customers as a summer café and you can also find an ice cream kiosk! Our work is guided by the genuine need of the client and our desire to fulfill wishes. We invest in professional and warm-hearted service.
With warm regards,
Sirpa and Kirsi

P.S. Our website can be found at www.goarctic.fi and www.goarcticlive.fi, as well as at www.koitelinkoskikippari.fi, which opens in June 2020. You can contact us by phone on 08 415 277 70 and by e-mail at info@goarctic.fi.

Les avis

Kari

Kari

Aivan mahtava Iin Haminan kierros täynnä hienoja tarinoita. Kiitos Matti.
Tarja

Tarja

Hyvin ja rauhallisesti kerrotut tarinat olivat todella mielenkiintoisia. Tuli paljon uutta tietoa Iistä. Kiitos!
Soila

Soila

Kiitos Hupisaaren puukierroksesta! Antoisa ja silmiä avaava tutustuminen puiden kirjoon ainolassa. Mielenkiintoinen ja hyvä opastus!
Ilkka

Ilkka

Hieno retki Leppiniemen miljööseen, historiaan ja arkkitehtuuriin. Erinomainen ja asiantunteva opastus Jarilta, mitä mukana olleet, Leppiniemessä lapsuutensa viettäneet retkeläiset, täydensivät omilla kokemuksillaan. Ja retken kruunasi Vierasmaja. Kun astui olohuoneeseen tuntui kuin olisi tullut Tamminemen saliin. Ei siis ihme, että Kekkonen viihtyi. "Juhlalounas" (lohikeitto ja raparperipiirakka) oli Jarin taidonnäyte muhoslaisesta kulinarismista. Kiitos Jarille ja retkiseuralaisille Sirkka-Liisa ja Ilkka
Tuomo

Tuomo

Syventävä kierros erityisesti arkkitehtuurin näkökulmasta. Asiantunteva ja perusteellinen opastus, hyvät ruoat ja hyvä ”fiilinki” kierroksella. 👍

VisitOulu takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.