Singing bowl bath in gentle stems

Gentle steams and singing bowl bathDisponible en finnois et anglais
1 heure 30 minutes
8 places par expérience


Au programme

Koe äänimaljojen mystisenä kaikuvat harmoniset äänet joko Voimala 1889 saunan lempeissä löylyissä. Anna lempeiden äänien rentouttaa ja johdattaa sinut matkalle harmonisten äänien maailmaan. Tämä on ainutlaatuinen ja eksoottinen kokemus täynnä lempeyttä, maadottumista ja hyvää hyvää oloa!

Kesto: noin 1,5 tuntia (sointukylpy noin 30min, sauna-aika noin 1h)

Hinta: 39€ / hlö (minimilaskutus 6 henkeä), lisämaksusta pyyhe ja saunahattu 5€/hlö

Sisältää: saunan lämmitys ja siivous, ohjaus, saunotus ja sointukylpy, luonnonmukaiset pesuaineet, pellavaiset laudesuojat, tee

Ryhmän koko: maks. 8 henkeä

Tämä ohjelma sopii hyvin myös polttariporukoille. Myös tarjoilut on mahdollista saada meidän kauttamme, tiedustelut: anu.rosenberg@luonnokas.fi.

Qui est Luonnokas - le/la Doer

Operating in the wellness and sauna industry, Luonnokas offers handmade natural cosmetics and sauna treatments based on traditional folk healing. The founder of Luonnokas, entrepreneur Anu Rosenberg, specializes in sauna therapy and is focused on pausing and being present in the sauna. We welcome you to Oulu, the sauna premises of Voimala 1889 and the most gentle steams of the Finnish sauna!

Ce dont vous aurez besoin

Bring your: water bottle, towel, sauna hat and swim suit (there might be a unisex sauna)

Les avis

Kukka

Kukka

Toimiva kokonaisuus. Oli ilo. Hyvä välitön tunnelma ihmisten kesken. Jooga sopivan tasoista ja hyvä kestoaika. Jos joogataan ulkona hyvä varmistaa ennakkoon terassin pinta. Nyt lähettyvillä oli lasinsiruja, joissa paljasjalkaisella joogaajalla voi käydä vahinko. Sauna oli rentouttava. Hieman sekava oli sisääntulo, ehkä yksilölliseen ohjeistukseen voisi petrata vaikka ojentamalla ovella tulijoille tossut ja kertomalla että mitä seuraavaksi tehdään. Löylytuoksu oli miellyttävä. Ja saunan jälkisyömiset sopivia. Saunakosmetiikkaan olisin kaivannut kylpyhuoneessa nimiä, mikä on mikäkin saippua, olisi innostanut kokeilemaan enemmän ja ehkä ostamaankin. Hiusten hoitoainetta en myöskään löytänyt. Tuotteeseen kehittäisin myös lisähintaan mahdollisuuden ostaa joku suht nopea jalka- tai kasvonaamio. Tai jos tilaisuus olisi siihen aikaan että Tuba olisi auki niin pala heidän juuri uunista tullutta sienipitzaansa voisi myös saunan jälkeen maistua. Vois muuten kehitellä Tuban keittiön kanssa jonkun teemaan sopivan pizzan. Kiitos ja menestystä toiminnalle toivoen.