Kävelykierros: Mailman ainoo Pispala

Upeita maisemia ja meheviä tarinoita Pispalassa!Pispalanharju 47, Finlande
Disponible en finnois
1 heure 30 minutes
20 places par expérience
juin - août
Prix normal: 10 €
Enfants: 5 €


Au programme

Kävelyretki mailman ainoossa Pispalassa tarjoaa harjun historiaa, pienten puutalojen idylliä, upeita järvimaisemia ja meheviä tarinoita Pispalan elämänmenosta ja asukkaista.

Lähtö Pispalan koululta (Pispalanharju 47, linjan 27 päätepysäkki), päätös samaan paikkaan.

Pääsymaksu: 10€/aikuiset, 5€/lapset (7-15 v), alle 7-vuotiaat maksutta. Liput ostetaan ennakkoon Doerz.com-lippu-kaupasta tai kierroksen lähtöpaikalta oppaalta käteisellä (tasaraha).

Qui est Tampereen Matkailuoppaat ry - le/la Doer

Vuonna 1948 perustetun Tampereen Matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:n asiantuntevat ja auktorisoidut eli viralliset kaupunkioppaat palvelevat vuosien vankalla kokemuksella ja kertovat kiinnostavimmat tarinat nähtävyyksistä, historiallisista kohteista, teollisuudesta, merkkihenkilöistä, nykyosaamisesta ja kulttuurista.

Järjestämme tilauksesta erilaisia teemallisia kävelykierroksia ja kiertoajeluita Tampereella ja Kangasalla ja räätälöimme tarpeen mukaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopivan kierroksen. Opastetut kierrokset sopivat loistavasti esimerkiksi kokousten ja kongressien, kulttuuri-matkojen, virkistyspäivien, sukutapaamisten, luokkakokousten, syntymäpäiväjuhlien tai sidosryhmävierailuiden oheisohjelmaksi.

Teemme kiertoajeluita ja kävelykierroksia tilauksesta näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani, kiina ja tampereen kiäli.

Lue lisää ja varaa opastus: www.tampereenoppaat.fi

Les avis

Marina

Marina

Mielenkiintoinen kierros, ehdottomasti kannatti osallistua! Kuuli mielenkiintoisia tietoja Tampereesta ja Pispalasta. Nyt osaa kertoa Tampereella käyville vieraille jotain kotikaupungista. Ammattitaitoinen opas.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Henrika

Henrika

Hauska ja mielenkiintoinen kävelykierros! Sopivan pituinen matkaltaan.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista kesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Tapaninaho

Tapaninaho

Loistava opas ja rento, mielenkiintoinen kierros kotikaupungissa!
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista kesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Liisa

Liisa

Tuija

Tuija


Visit Tampere takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local