Rauhoittava iltahetki rantalehdossa

Elvyttävä iltaretki ainutlaatuisen kauniiseen lehtometsäänPorvoo, Finlande
Disponible en finnois et Italian
1 heure 30 minutes
8 places par expérience
juillet - septembre


Au programme

Teemme rauhoittavan ja elvyttävän kävelyretken Ekuddenin ainutlaatuisen kauniissa rantalehdossa. Pääset ihailemaan jykeviä, vanhoja tammia ja lehmuksia, jotka kurottavat oksiaan kohti Porvoonjoen suistoa. Rantakallioilta aukeavan merimaiseman kultaavat laskevan auringon säteet.

Iltakävelyn reitti kulkee pääosin helppokulkuisia polkuja pitkin. Reitin varrella keskitymme tietoiseen läsnäoloon eri aisteja hyödyntäen. Teemme harjoitteita, jotka rauhoittavat, elvyttävät ja auttavat irtautumaan päivän kiireistä. Tiesithän, että jo lyhytkin oleskelu luontoympäristössä alentaa sydämen sykettä, verenpainetta ja stressitasoa?

Reittimme kulkee Ekuddenin luonnonsuojelualueella Stensbölen kartanon kulttuurimaisemassa. Alue sijaitsee vain parin kilometrin etäisyydellä Porvoon keskustasta. Voit valita kilometrin pituisen verkkaisen lehto- ja kallioreitin tai pidemmän, parin kilometrin reitin, johon sisältyy käynti lintutornilla. Kummallakin reitillä pysähdymme nauttimaan lähiluontoteemalla valmistettuja iltapalavirvokkeita.

Reitit ovat pääosin helppokulkuisia, mutta eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Varauduthan säänmukaisella vaatetuksella ja kävelyyn soveltuvilla jalkineilla! Suosittelemme luonnossa liikkujille myös aina tapaturmavakuutusta.

Qui est Airone - le/la Doer

Olen syntyperäinen porvoolainen, ja eteläisen rannikkoseudun luonnonmaisemat ovat aina olleet mukana elämässäni. Työskentelen kasvatus- ja opetusalalla, mutta muutama vuosi sitten lähdin opiskelemaan luonnonvara-alaa. Valmistuin luonto-ohjaajaksi ja innostuin samalla suomalaisesta Green Caresta. Sillä tarkoitetaan menetelmiä, jotka hyödyntävät luonnon hyvinvointivaikutuksia vastuullisesti, ammatillisesti ja tavoitteellisesti. Uusien tutkimuksien myötä aihe kiinnostaa minua entistä enemmän, ja asiakkaiden kanssa vietetyt hyvinvointiretket tuovat kaivattua vastapainoa omaan työhöni. Toivottavasti saan sinut retkelleni mukaan nauttimaan luonnosta!

Ce dont vous aurez besoin

Reitti on pääosin helppokulkuinen, mutta ei sovellu liikuntarajoitteisille.
Varauduthan säänmukaisella vaatetuksella ja kävelyyn soveltuvilla jalkineilla!
Suosittelemme luonnossa liikkujille aina myös tapaturmavakuutusta.

Les avis

Lila
Ja tietysti snacksit oli myös hyviä (rakastuin linssisipseihin etenkin) ja Aulin itse tehty tee maistui myös. Iltapalaa söimme auringonlaskussa. 🌅
Lila
Heippa!
Alukskin oli tosi kiva, että Aironen Auli oli pukeutunut Doerzin väreihin ja paitaan, joten osasin heti mennä hänen luokseen. Aluksi annettiin yhtä suomenruotsalaista mehua (en muista mitä se oli, mutta oli hyvää, kääk). Siitä lähdettiin luontopolulle ja koko ajan oli hyvä fiilis alusta alkaen. Reitti ei ollut minulle tuttu eikä puut/kasvit ylipäätään, joten oli hyvä kun Auli osasi niistä kertoa. Olimme kahdestaan ja uskon, että se oli juuri hyvä niin. Sain arjesta pienen hetken itselleni ja oli kiva höpötellä muistakin jutuista kun meillä juttu luisti hyvin. Kiinnostuin monesta uudesta asiasta mm. hyvinvoinnista luonnossa yksin kuin taas koirankin kanssa, josta Auli kertoi hyvin ammattitaitoisesti ja osasi vastata kysymyksiinikin. Meillä meni hiukan yliaikaa, mutta muista rohkeasti vain sanoa, että aika alkaa loppua sillä kyllä opastettavat sen ymmärtävät!

Palvelu ja opastus oli henkilökohtaista, joten se oli mukavaa ja aidosti tuli olo, että Auli rakastaa mitä tekee ja on läsnä. Hyttyset hiukan häiritsi, joten niistä on hyvä mainita etenkin näin illalla järjestettävissä opastuksissa. Kaiken kruunasi upeat maisemat & auringonlasku, josta olen edelleen monttu auki. En voinut kuvitellakaan mitä kaikkea tässä lähellä on (Porvoossa asustelen) joten kiitos siitä, kun tämäkin järjestyi toimistoaikojen ulkopuolella. 🙏🏼💛
Oivallusvaara Oy
Liikkuminen luonnossa Aironen Aulin kanssa oli rauhoittavaa. Aulin asiantunteva kerronta tempasi mukaansa tekemään harjoitteita. Suorittaminen ja arjen kiireet jäivät taakse ja kesäillan hiljaisuudessa pääsi nauttimaan luonnon kauneudesta ja kuitenkin vain kivenheiton päästä kaupungista. Suosittelen!
Friend validation

Visit Porvoo takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local