Kävelykierros: Kohisevan kosken kupeessa

Siltoja, teollisuutta ja kulttuuria Tammerkosken rannoillaTampere Old Church, Finlande
Disponible en finnois
1 heure 30 minutes
20 places par expérience
juillet - août
Prix normal: 10 €
Enfants: 5 €


Au programme

Tammerkosken rannat ovat täynnä historiaa, luontoa, siltoja, arkkitehtuuria, kulttuuria, teollisuutta ja uutta kaupunkiympäristöä. Koskimaisema sykähdyttää aina!

Lähtö Keskustorin Vanhalta kirkolta, päätös Verkarannan alueelle.

Pääsymaksu: 10€/aikuiset, 5€/lapset (7-15 v), alle 7-vuotiaat maksutta. Liput ostetaan ennakkoon Doerz.com-lippukaupasta tai kierroksen lähtöpaikalta oppaalta käteisellä (tasaraha).

Qui est Tampereen Matkailuoppaat ry - le/la Doer

Vuonna 1948 perustetun Tampereen Matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:n asiantuntevat ja auktorisoidut eli viralliset kaupunkioppaat palvelevat vuosien vankalla kokemuksella ja kertovat kiinnostavimmat tarinat nähtävyyksistä, historiallisista kohteista, teollisuudesta, merkkihenkilöistä, nykyosaamisesta ja kulttuurista.

Järjestämme tilauksesta erilaisia teemallisia kävelykierroksia ja kiertoajeluita Tampereella ja Kangasalla ja räätälöimme tarpeen mukaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopivan kierroksen. Opastetut kierrokset sopivat loistavasti esimerkiksi kokousten ja kongressien, kulttuuri-matkojen, virkistyspäivien, sukutapaamisten, luokkakokousten, syntymäpäiväjuhlien tai sidosryhmävierailuiden oheisohjelmaksi.

Teemme kiertoajeluita ja kävelykierroksia tilauksesta näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani, kiina ja tampereen kiäli.

Lue lisää ja varaa opastus: www.tampereenoppaat.fi

Les avis

Sirpa

Sirpa

Erittäin mukava ja asiantunteva opas. Kiitos❣️
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi Sirpa, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista loppukesää!
Marina

Marina

Ehdottomasti kannatti tulla kävelykierrokselle. Erinomainen opas, paljon mielenkiintoista kuultavaa ja nähtävää kotikaupungista, mitä en häpeäkseni aikaisemmin edes tiennyt murto-osaa siitä mitä saatiin tietää. Kiitos!
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi Marina, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Ilkka

Ilkka

Tosi mielenkiintoinen retki ja opas oli aivan loistava - kiitos ja hyvää loppukesää
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi Ilkka, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Emmi

Emmi

Kiitos mielenkiintoisesta kävelykierroksesta! Tarinaa olisi riittänyt enemmänkin, joten pitää palata kuuntelemaan vielä toistekin!
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista kesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Leena

Leena


Visit Tampere takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local