Joulupipareiden leivonta

Koristele itsellesi ihana piparitalo ja joulupiparitToivakka, Finlande
Disponible en finnois et anglais
3 heures
8 places par expérience
décembre
30€ / personne
20€ / enfants
25€ / étudiants


Au programme

Leipominen ja varsinkin joulupipareiden leipominen on rentouttavaa ja virittää vuoden suureen juhlaan. Tunnelma tempaisee, niinpä hetki on loistava tilaisuus viettää "pikkujoulua" persoonallisella tavalla.
Mureat siirappipiparit takaavat perinteisen joulun tunnelman, etenkin valkoisen lumikoristelunsa ansiosta. Samasta taikinasta loihdit piparitalon tai jonkin muun mieleisesi majan.
Piparitaikinan teen edellisenä päivänä, joten se on levännyt mukavasti leipomista varten. Kaulimme, paistamme ja koristelemme piparit yhdessä. Tarvittavat välineet ja aineet löytyvät paikan päältä.
Leivomme joulutunnelmissa juhlatalo Paamiskassa, jonne on Nukulan pihapiiristä 600 m matka autolla tai lumisena aikana potkukelkalla.
Saat mukaasi leipomasi tuotteet ja kokemasi joulutunnelman!

Qui est Hannele - le/la Doer

Olen Nukulan hengetär, luonnossa paljon aikaa viettävä kaksoispoikien äiti. Luonteeltani olen utelias sekä määrätietoinen ja lähden helposti mukaan uusiin juttuihin. Aiempi urani oli matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja Helsingin Norssissa. Rakastin työskennellä lasten ja nuorten parissa ja opettaa juuri näitä aineita. Hilajisuus ja luonto veivät voiton ja nyt nautin suunnattomasti saadessani käyttää pedagogista osaamistani asiakkaiden kanssa.

Minulla on kaksoistutkinto Helsingin yliopistosta (filosofian maisteri ja kasvatustieteiden tohtori) ja olenkin syvästi kiinnostunut luonnontieteistä sekä jatkuvasta oppimisesta ja itsensä kehittämisestä. Luontohenkisenä ihmisenä olen myös maahisten ja keijujen kasvattama.

Ce dont vous aurez besoin

Ota mukaan oma esiliina tai puhdas mieluisa teepaita sekä oma piparipurkkisi.
Pitkät hiukset on syytä palmikoida tai laittaa nutturalle.

Visit Jyväskylä takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.