Hiking in Kurjenrahka National Park

Experience the secrets of natureDisponible en finnois
4 heures
15 places par expérience
mai - septembre
12€ / personne
10€ / étudiants


Au programme

Guided hikes in Kurjenrahka National Park are available on Saturdays. You will learn about the nature, animals and history of the area. Hike around Savojärvi is about 7 kilometres long. You can take your own snacks and drinks with you, or buy some from kioski in the middle of the hike.

Qui est Taina - le/la Doer

I am a nature guide.

Evénements à venir

15 places disponibles
Disponible en finnois · Tervetuloa tutustumaan asiantuntevan oppaan johdolla Kurjenrahkan kansallispuiston ainutlaatuiseen luontoon. Oppaan kanssa patikoidaan Savojärven kierros metsäpoluilla ja pitkospuilla. Samalla tutustutaan esimerkiksi historialliseen Kuhankuonon rajakiveen. Opas kertoo myös muusta alueen historiasta, monimuotoisesta suoluonnosta, elämistä ja kasveista.

Noin 7 km mittainen patikointi lähtee Kurjenrahkan kansallispuiston portilta (P-paikka tien 204 varrella) kello 11.10. Paluu samaan paikkaan noin klo 15.00. Patikoinnin aikataulu on synkronoitu Turun seudunFöli-bussiyhteyden kanssa. Bussi lähtee Turun Puutorilta 10.15.

Opastuksen hinta 12 €/hlö, alle 16-v. aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Omaa syötävää ja juotavaa kannattaa ottaa mukaan, mutta reitin varrella on myös Rantapihan kioski, josta voi ostaa virvokkeita, jäätelöä ja pikkupurtavaa. Huomioikaa aina säänmukainen varustus ja hyvät jalkineet. Kukin osallistuu retkelle omalla vastuullaan.

Ce dont vous aurez besoin

Clothes according the weather, shoes suitable for hiking and water bottle. You can also bring your own snacks.

Les avis

Hanna

Taina on huippu opas! Hän tietää todella paljon Kurjenrahkasta, luonnosta ja historiasta. Matka oli sopivan pituinen ja muutettavissa oman kunnon mukaan. Grillasimme makkaraa ja nautimme maisemista. Kiitos!