West Side Comedy Club

Komediaklubi Turun Länsikeskuksessa (K18)Disponible en finnois
2 heures
60 places par expérience


Au programme

Laugh My Turku, West Side Hotel ja Komediatalo hemmottelevat naurunnälkäistä kansaa Stand up-illoilla.

Kyseessä on open mic stand up-klubi, jossa nähdään sekä konkarikoomikoita, että tulevia komedian ammattilaisia. Jokaisessa illassa esiintyy noin 6-8 kiinnostavaa koomikkoa ympäri Suomen. Iltojen seremoniamestarina toimii aina kokenut koomikko.

Kevätkauden 2023 klubit järjestetään perjantaina 27.1., perjantaina 17.2., lauantaina 25.3., lauantaina 15.4. sekä perjantaina 19.5.2023.

Showtime yleensä kello 19.00 (paitsi toukokuun illassa 20.00). Illan kesto n. 2 tuntia, Liput ovelta 18e aikuiset ja ennakkoon 15€. Klubi on K18.

Seremoniamestarit:

Pe 27.1. MC Sampsa Simpanen + Open Mic: Atte Liikanen, Hannu Rantala, Joonas Ranta, Markus Försti, Katariina Salonen ja Tomi Haustola.

Pe 17.2. MC Saana Peltola + Open Mic

La 25.3. MC Anders Helenius + Open Mic

La 15.4. Vierailu: Täyskäsi Stand Up -kiertue

Pe 19.5. MC Hannu Rantala + SPECIAL GUEST Teemu Vesterinen

Esiintyjälistat kultakin klubilta julkistetaan erikseen tapahtuman lähestyessä.

Majoitusta tarvitseville: olemme hotellissa, joten lähimmät huoneet löytyy baarin vierestä ja osoitteesta https://www.westsidehotel.fi

Qui est West Side Hotel - le/la Doer

Fat Sam's Grand Slam on West Side Hotelin aulabaari. Itse talo on toiminut hotellina vuodesta 1989 ja nykyisellä perheomisteisella yrityksellä vuodesta 2020.

Evénements à venir

3 personnes participent
Language: finnois · Vierailu: Täyskäsi Stand Up -kiertue

60 places disponibles
Language: finnois · MC Hannu Rantala + SPECIAL GUEST Teemu Vesterinen

Les avis

Vesa

Vesa

It was such lovely evening. Good concept
Soile

Soile

Oikein hyvät ja hauskat esiintyjät ja Anders piti setin hyvin kasassa. Oli hienoa päästä paikalle katsomaan. Varmasti mennän toistekin kun ollaan taas käymässä Turussa
Maarit

Maarit

Oikein hauska ja onnistunut kokonaisuus! Paljon enemmän kuin uskalsin odottaa. Viihdyttävä, hauska ja monipuolinen stand up-kattaus 👍🏼Hienoa, että esiintyjillä on tällainen tilaisuus hienoa ohjelmistoaan ja testata mikä toimii. Joku moitti äänentoistoa, lienee kuulija/paikkakohtainen asia, sillä siinä missä itse istuin, ei ollut mitään ongelmaa äänentoisyon kanssa.
Andesille kiitokset loistavasta tilannetajusta ja kokonaisuuden isännöinnistä - paikan omistajille kiitos toimivasta baaritiskistä 👯‍♀️🥂
Tulen toistekin 🎯
Johan

Johan

Oikein hyvä kokonaisuus. Anders oli mahtava isäntä ja muissa seteissä oli kivaa vaihtelua. Jotkut vaatisivat ehkä vielä jonkun verran hiomista ja vähemmän "ulkoa opeteltujen valmisvitsien kierrätystä". Toimii, jos on kännissä, mutta selvin päin ei sellaista tusinakamaa oikein jaksaisi. Tässä kuitenkin oli jo tarpeeksi improa ja yleisön kanssa jutustelua, että tuntui jo kunnon kokonaisuudelta. Almost, but no cigar, sanoisi ehkä joku. Äänentoistossa voisi ehkä olla aika paljon vielä parantamisen varaa. Jotkut esiintyjät puhuivat sen verran erikoisesti mikkiin, että puhe muuttui kaikuvaksi möngerrykseksi, ja ei ihan saanut selvää, mitä sanottiin. Osana ongelmaa ehkä myös liian pienet ja liivan vähän kaiuttimia tähän tarpeeseen. Ääni muuttuu purkkimaiseksi sekamelskaksi, kun kaiuttimet ovat liian tapissa ja ääni särkyy. Kaiken kaikkiaan kuitenkin oikein nautittava ilta.
Sari

Sari

Huippuilta. Tullaan uudestaan.
Ps. Naiset muuten vetivät tosi hyvät setit!