Visit Turku

Visit Turku experiences

Local trip tips

Do you enjoy adventure and independent and affordable travel at your destination? These routes are planned for you- we want you to travel like a local when you’re in Turku! Buy your travel ticket on board the Föli buses and water buses, from the Föli service points or through the Föli mobile application. More information on Föli: https://www.foli.fi/en

Local favourites

Reviews of Visit Turku experiences

Suklaatasting / Chocolate Tasting

Olimme Turun Insinöörien kanssa maistelemassa. Aivan loistavasti järjestetty maistelu! Jännää oli miten erilaisia makuja ihmiset sokkona suklaasta löysivät. Joku mikä itselle oli ihan selvä, niin toinen ei taas löytänyt millään. Jostain suklaasta pystyi sanomaan sen olevan suklaata, mutta edes väristä ei ollut varma. Suosittelen!
Jonna

BBQ and Sauna Night in a traditional Finnish cottage by the sea

Going to a cottage by the sea is perhaps the best way to relax, unwind and enjoy the fleeting summer days in Finland. And I can't imagine who I'd rather do it with than Unna and Joonas who are both so much fun to be around.
Milla

Suklaatasting / Chocolate Tasting

Suklaatasting oli loistava. Vetäjä oli iloinen ja rento. Porukkamme piti leikkimielisestä kilpailusta erittäin paljon ja suklaat olivat laadukkaita ja mielenkiintoisia makuyhdistelmiä sisältäviä. Suosittelen!
Julia
Visit Turku takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.