Visit Turku: Live like a local

Reviews

Suklaatasting / Chocolate Tasting

Suklaatasting oli samalla iloinen yllätys ja hämmentävää :) Tasting oli hyvin järjestetty ja saimme mielenkiintoista faktaa suklaasta. Tieto-osio oli hyvin supistettu ja se jäi mieleen. Hämmentävää tastingissa oli se, miten paljon tarvitsemme kaikkia aisteja jonkin tietyn maun erottamiseen, vaikka luulee sen olevan helppoa esim. silmät kiinni. Suosittelen Himmelitehtaan tastingia lämpimästi koko meidän porukan puolesta :)
Rebekka

Suklaatasting / Chocolate Tasting

Olimme työporukalla suklaatastingissa, ja kaikilla oli todella hauskaa! Loistavasti järjestetty tasting, ja hauska leikkimielinen kisailu piti jännitystä yllä koko maistelun ajan. Maistelussa tuli yllättävän erilaisia tulkintoja eri makuisista suklaista silmät kiinni maisteltuna - todella hämmentävää! Suosittelen suklaatastingia kaikille, olimme todella tyytyväisiä tastingiin ja järjestäjiin. :) Kiitos!
Minna

Red cottage in the archipelago - visit local home

I visit Pia with my father as part of the father-and-son trip in Finland. It was a wonderful afternoon, we enjoyed the forest, the view, the sauna, the food, and everything! And Pia also offered us the ride from and back to Turku. Thank you Pia! It was a nice trip, and a pleasure of meeting you! :)
Chen
In collaboration with
Visit Turku