Visit Uusikaupunki

Reviews of Uusikaupunki experiences

Guided walking tour in Uusikaupunki

Mielenkiintoinen kävely, jossa sopivasti historiatietoa ja kivoja yksityiskohtia.
Saila

Sailing day with galley Olga to Katanpää fort island

25.7.20 Lauantai oli täydellinen unelmien täyttymys sisämaan asukille, meren syleilyssä, tuulen tuodessa viestiä ja purjeilla seilatessa auringon timanttien joukossa. KIITOS🙏❤️ Katanpää on sydämellinen saari! Historia mielenkiintoista ja luonnon helmassa olisi viihtynyt pidempäänkin, kävi kyllä mielessä ajatus näin loman alkaessa, että olisi voinut vaikka muutamaksi päiväksi pysähtyä kohteeseen... Itselle merellä seilaaminen ja erityisesti purjeilla oli se juttu tällä kertaa ja se sai myös ajatuksen virtaamaan, mielen rauhoittumaan ja pysähtymään itsensä äärelle... Kiitos 🙏❤️
Marketta

Night of Ancient Lights-cruise at Katanpää island

Kiva tapahtuma. Hyvin järjestetty. Pari asiaa/ehdotusta. Musiikki laivan kannella ei mielyttänyt kaikkia, eikä minuakaan. Eli musiikkia voisi soittaa sisätiloissa mieluummin. Ja toinen, että järjestäjän toimesta voisi tiedustella etukäteen, jos tarvitsee kuljetusta risteilyn jälkeen esim hotelliin tms. Ugin taxi kun on mitä on. Kiitos kivasta kokemuksesta!
Jukka
Visit Uusikaupunki takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.